Very true

Från wikipedia:

"Muse är kända för sina engagerade fans runt om i världen och för deras nästan moderliga sätt att försvara bandet när det behövs. På Muse's officiella forum på deras hemsida kan man hitta en mängd av olika trådar där det diskuteras allt från live spelningar och låtar till bandmedlemmarna och deras privatliv. De som anser sig vara de riktiga Muse fansen kan vara noga med att peka ut andras felaktiga uppfattningar om bandet och kan vara både defensiva och offensiva när någon inte visar samtycke i deras idé om att Muse är det bästa bandet i världen."

Hahah, fatastiskt  <3
Det står mer men jag kopierar inte allt. Sök bara på Muse så hittar ni det under rubriken "fans"

Cute clothes is cute

Mina inköp från Lolita-loppisen!
Jag hade med mig 2700kr, och har bara 100 kr kvar nu xD Men många fina saker fick jag hem!
Det enda tråkiga var att jag inte såg att det soldes skor, förrän det redan hade blivit stockning där inne, och då ville jag inte ställa mig mitt bland alla och testa skor, med risk för att bli omkullvällt (speciellt med min dåliga balas >_>)

Här är i alla fall en Bodyline-kjol med hunvalpar och ett par strumpor från Angelic Pretty.

Jag tog bara bilder i motljus (:P) så man ser inte mönstret på den här klänningen, men det är i alla fall en grön rutig klänning från Metamorphose.

Denna klänning är från Baby, The Stars Shine Bright, och den är absolut underbar att se på <3 Det var det första jag köpte också (1000kr) Tyvärr anser jag att jag ser aningens tjock ut i den, och den är lite på gränsen till för liten :/ Men jag tror inte att jag skulle klara av att sälja något så vackert xD Och den ser bra ut om jag bara har en lite bolero över eller något :)

Förutom detta köpte jag en lång off-brand kjol som påminde om printet hos Baby-klänningen här ovan, samt en jättemysig blommig blus ifrån Innocent World (mitt favoritmärke^^)

Wonderful


Muse obsession nr.2!



Den alternativa versionen av Supermassive Black Hole är underbar <333
Jag dyrkar Matts kläder!

Det var lite korkat av mig att inte lägga upp videon kankse xD Men jag orkar inte det nu, jag har gjort ett fint kolage i alla fall 8D
Muse är helt fantastiska. Mitt liv skulle antagligen vara mycket tråkigare utan dem :')
Just so you know! 8D

Bilder från gårdagen






Jag vet att vi kan vara kreativa, vi måste bara lära oss att vara det



Det är precis en sådan här fotograf jag vill vara ;_;
Nu får jag och Veronica någonting att sträva efter xD

Och nu för att inte vara en elak bildstulare så medger jag att det är jag som skrivit så fult på bilden xD Men att fotografen i fråga heter yukidoll-photography på deviantart. Kolla upp henne om ni är intresserade! Hon tar mycket vackra bilder. *Avundsjuk*

Men idag har i alla fall farmor och farfar varit här och firat min brors födelsedag :)
Jag bakade en stor bulle istället för en tårta eftersom jag vet att han gillar det mer 8D
Men nu har jag pratat tillräckligt!

Jag får avsluta med att säga att jag har städat mitt rum och det är jättefint nu ^^
Och jag har lyssnat på Emilie Autumn och Muse hela helgen. Jag ser verkligen fram emot den 21 juli! <3


Muse obsession :>

Haha, jag har precis lyssnat på remixen av Guiding Light och Exogenesis 4. De går att ladda ner här http://board.muse.mu/salvation men jag tror man måste vara medlem på muse.mu för att göra det. Jag fick mig i alla fall en chock av Exogenesis 4, men kan nog inte göra annat än att skratta åt det, antar jag xD Även om jag inte fattar riktigt vad det är :P Att Creep är en låt av Radiohead vet jag i alla fall 8D

Detta är det första inlägget jag skriver som handlar om Muse, konstigt nog 8D
(För er som inte vet är det världens bästa band)
Jag och mina vänner ska gå på deras konsert i sommar, och den här gången har jag ståplats :D
Det kommer bli jättebra. Jag hade sittplats i höstas när de spelade på hovet :(
Och 2007 gick jag inte, men jag ville! xD

Den här videon är hilarious, så jag känner för att lägga upp den :')

Trevliga ideer

Jag har funderat länge på att färga mitt hår rött. Problemet är bara att jag har svart hår för tillfället, och därför behöver bleka det innan, och jag har inte haft pengar över till fyra förpackningar hårfärg på ett bra tag. Men nån gång ska det bli av!
Jag blev ju inte heller mindre peppad när jag såg den här videon med Emilie Autumn idag. Denna tillställning hölls faktiskt på min födelsedag i somras. Det var ju tråkigt för mig att jag inte kunde vara i Chicago för tillfället :P
Desstuom kom hon till Stockholm den 4 februari i år, men det stod på ticnet och andra biljettsajter att det var 18-årsgräns, medan det stod 13 på Emilies hemsida D: Jag frågade sedan folk som var på konserten och de sade att det visst var 13, så jag hade kunnat gå på den egentligen :(

Men ja, njut av videon och den vackra låten (som visserligen börjar ganska långt fram xD)

Ruinerande nyheter

Innocent World har släppt en ny chokerande vacker klänning!
Jag sparar mina pengar för tillfället, men när jag handlar från IW någon gång i framtiden så hoppas jag verkligen att jag köper denna! (Alternativt den kortare versionen) Den finns även i kjolform, och är även den mycket vacker, så om inte annat kan jag ju köpa kjolen.


Ja, jag har bestämt mig för att vara aktiv nu :P
Och jag bryr mig inte om ifall jag har få besökare. Jag tänker i alla fall inte reklamera förrän jag vet säkert vad jag kommer att blogga om. Men just nu verkar det som att det blir en blandning mellan alla mina intressen xD

Bilder

Bilder från helgen:
 



Våren är kommen



Jag, Veronica och Fanny gick och tog en titt på vårat träd i parken som vi skurit in våra namn i för nästan exakt ett år sen. Det hade försvunnit lite här och där. Men jag är så otroligt glad att våren äntligen börjar komma!

Beslutsångest :{

Jag kan verkligen inte bestämma ifall jag ska ha kvar den här bloggen eller inte! D:
Men jag känner mer och mer att jag behöver plats att visa mina bilder (eftersom jag inte gillar bilddagboken längre) Och då kankse detta är bästa platsen?

RSS 2.0